Code95 verzorgen wij graag op uw locatie

Bijna al onze theorie opleidingen verzorgen wij op uw locatie.

Uiteraard met meer dan voldoende keuze uit verschillende opleidingen.

Tevens is het mogelijk de pratijkuren op uw locatie te verzorgen bij minimaal 3 kandidaten per instructeur en 1 kandidaat per 3 uur.


Of u nu kiest voor een klassikale opleiding of een opleiding met E-learning, wij hebben ze allemaal gecertificeerd. Op dit moment beschikken wij over meer dan 40 gecertifceerde opleidingen.

Mocht de opleiding waar uw voorkeur naar uitgaat er toevallig niet tussen zitten, dan bouwen wij deze geheel op maat voor u, want bij ons is de klant nog steeds koning.


Heeft u geen groepen van 8 of meer personen dan kunt u terecht in ons eigen Code95 praktijkcentrum waar u of u medewerkers altijd welkom zijn voor Code95 theorie- en praktijkuren.

Wilt u voor de praktijkuren een keer wat anders dan per persoon 3 uur rondrijden op de openbare weg dan kunt u ook kiezen voor praktijktraining op onze CBR goedgekeurde baantraining in ons eigen praktijkcentrum met uw eigen vrachtwagens.

Hier verzorgen wij praktijktraining met 3 personen en 3 voertuigen tegelijk in 3 uur en behalve dat het  veel tijd scheelt, is het ook een mooie teambuilding dag. Wij kunnen zelfs op 1 dag uw chauffeurs van 14 uur Code95 voorzien.

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.